Vállaljuk egyszerűbb áramkörök, eszközök vagy modulok gyártását, dobozolását, műanyag műszerdobozba történő beépítését. Mivel az ilyen típusú munkák elég sokfélék lehetnek, minden esetben egyedi árajánlatot adunk a bonyolultság (elkészítési idő), az alkatrész költség és a megrendelni kívánt darabszám függvényében.

Dobozolás, műanyag műszerdobozba történő beépítés 10.000 forinttól.
(egy darabra értendő munkadíj)


Sokoldalú mikrofon erősítő készítése többféle kivitelben

Az eszköz alapja az EM-50031 típusú, készen megvásárolható modul, egy kondenzátor mikrofonokhoz való mikrofon előerősítő. Ez a jelerősítő áramkör széles körben alkalmazható a hangtechnikában. A műszerdoboz igény szerint lehet elemtartós avagy külső tápegység csatlakoztatására alkalmas csatlakozó aljzattal ellátott kivitel. A ki- és bekapcsolás megoldható egy tolókapcsolóval vagy akár a hangerőszabályzó potenciométer eltekerésével is. A bemeneti és kimeneti jel (input és output) számára tetszőleges csatlakozó beépíthető. Egy nagyobb méretű műszerdobozban több ilyen modul is elhelyezhető, melyekből így egy több csatornás erősítő is megépíthető.


QD splitter elosztó doboz készítése diszpécserek számára

Megrendelésre készítünk QD splitter elosztó dobozokat, melyekkel ugyanarra a jelforrásra két headset is csatlakoztatható. Az elosztó lényege, hogy a headsetek mikrofonjait külön-külön lehet ki- és bekapcsolni, így ugyanazt a hívást egy másik diszpécser is hallgathatja, ami például az új kollégák betanításakor lehet hasznos.

QD splitter elosztó doboz

QD splitter elosztó doboz adapterekkel


Tesztelő eszközök készítése pilóta headsetekhez

A fotón bal oldalt egy mikrofon erősítő (EM-50031) látható, ennek a kimenetét egy fejhallgatóval hallgatom. Tőle jobbra a szürke műszerdobozban egy impedancia illesztő áramkör található, mellette a nagy fekete doboz egy egyszerű átalakító, ami az 5 pólusú XLR dugót (Airbus szabvány) választja szét hangra és mikrofonra két darab 3.5mm-es jack aljzatban.

Pilóta headset tesztelése