Egy fejhallgatón általában csak akkor cserélünk kábelt, ha a gyári kábel már nem javítható, például ha középen szakadt el, ha több helyen is megsérült, vagy ha nagy mértékben elhasználódott, mondjuk felkeményedett a burkolata.

Új prémium fejhallgató kábeleinkkel a gyári fejhallgató kábel cseréje a hangminőséget is javíthatja.

Mitől prémium minőségű egy fejhallgató kábel?

Korábban csak egy fajta standard fejhallgató kábel volt elérhető, de most három új prémium minőségű kábel típussal bővült a kínálatunk, melyek közül kiválaszthatja az Önnek megfelelőt a fejhallgató kábel cseréjéhez. Mitől lesz prémium minőségű egy fejhallgató kábel? A válasz a gyártási technológiákban rejlik…

KáCsa KCE-HP fejhallgató kábel KáCsa KCO-HPAg fejhallgató kábel Neotech NECH-3001 fejhallgató kábel
KáCsa KCE-HP KáCsa KCO-HPAg Neotech NECH-3001
OFC réz fejhallgató kábel OCC ezüst fejhallgató kábel UP-OCC réz fejhallgató kábel

Fejhallgató kábel csere

Ezek az új kábelek szintén két méterenként vannak árazva, ugyanakkor tetszőleges hosszúságú fejhallgató kábelt készíthetünk belőlük. Ezért például az 1,2 méter hosszú és a 2 méter hosszú kábel cseréje ugyan annyiba kerül. A kábeleket a szervizben külön nem értékesítjük, csak a kábel cseréjét kérheti fejhallgatóján, melynek munkadíja 3.000 forint. A javítások átfutási ideje átlagosan 1 hét.
További részletek: Kábel csere fejhallgatón


Neotech NECH-3001 szerelt fejhallgató kábel

Neotech NECH-3001 prémium fejhallgató kábel

A Neotech NECH-3001 típusú kábel belső vezetékei UP-OCC technológiával előállított nagy tisztaságú monokristályos rézből készülnek. Az így előállított belső vezetői miatt ez a kábel fejhallgató kábelnek is kiváló, mivel kellően rugalmas és kicsi az ellenállása. Az alacsony ellenállásnak köszönhetően a torzítás mértéke csökken, a hang tisztábban szól. A belső vezetőket poliuretán szigetelés, és egy PVC köpeny borítja, valamint egy fekete színű nylon harisnya is védi. Elsősorban high end fejhallgatókhoz ajánljuk.

KáCsa KCO-HPAg szerelt fejhallgató kábel

KáCsa KCO-HPAg prémium fejhallgató kábel

A KáCsa KCO-HPAg típusú kábel a KáCsa Audió terméke, belső vezetékei OCC technológiával előállított magas tisztaságú, monokristályos ezüstből készülnek. Az ezüst nem oxidál, ellenállása alacsonyabb a réz ellenállásához képest, ezáltal jobb a vezetőképessége. A belső vezetőket poliészter töltet és papírréteg veszi körül, valamint FEP szigetelés és fekete PVC köpeny borítja.

KáCsa KCE-HP szerelt fejhallgató kábel

KáCsa KCE-HP prémium fejhallgató kábel

A KáCsa KCE-HP típusú kábel a KáCsa Audió terméke, belső vezetékei OFC rézből, vagyis oxigén mentes rézből készülnek, ezáltal nem oxidálódnak. Az oxidáció során a kábel ellenállása nőne, vezetőképessége pedig romlana. A belső vezetőket poliészter töltet és papírréteg veszi körül, valamint szürke PVC köpeny borítja. A kábel ár-érték aránya rendkívül kedvező.