A mai gyöngyszem egy Audio-Technica ATH-AD900X nyitott HiFi fejhallgató teljes kábelcseréje KáCsa KCO-HPAg OCC ezüst fejhallgató kábellel. Ez a fejhallgató megérdemelt egy jó kábelt, hiszen az ATH-AD900X 53mm-es meghajtókkal rendelkezik, melyek 5-35.000 Hz közötti frekvenciaátvitelre képesek. A fejhallgató használata hosszútávon is kényelmes a nagy átmérőjű fülpárnáknak köszönhetően. A tesztelés Pavel Lisitsian “társaságában” zajlott.

Audio-Technica ATH-AD900X fejhallgató javítás kábelcsere

A fejhallgató gazdája egyébként igencsak szerencsés abból a szempontból, hogy még azelőtt adta le a fejhallgatót javításra, hogy átáraztam volna a prémium minőségű fejhallgató kábeleket. Sajnos az utóbbi időben drasztikusan emelkedett a hifi fejhallgató kábelek ára (a nyersanyagok drágulása okán), ezért én is kénytelen voltam aktualizálni az árakat:
Kábelcsere fejhallgatón prémium fejhallgató kábelekkel

Újdonság, hogy a Fejhallgató Szerviz Blog bejegyzéseiben a legtöbb javítás alatt már fel van tüntetve az adott javítás összköltsége, tehát a munkadíj, valamint javításhoz használt alkatrészek ára is, hogy könnyebb legyen eligazodni az árakat illetően. Erről azt érdemes tudni, hogy ott mindig az aktuális, naprakész árak jelennek meg.


A kapcsolat űrlapon keresztül is kérhet előzetes árajánlatot,
ha megírja a javítandó eszköz típusát és hibáját:

Árajánlatkérés
Kábel: KáCsa KCO-HPAg OCC ezüst fejhallgató kábel (2m-ig)53.500 forint
Javítás munkadíj: Kábelcsere fejhallgatón7.000 forint
Csatlakozó: Standard jack dugó 3.5mm sztereó1.000 forint
Összesen:61.500 forint