A Fejhallgató Szerviz 2014. augusztus 4-én kezdte meg működését. Ebben a szervizben egy hiánypótló szolgáltatást nyújtunk, vezetékes fejhallgatókat és fülhallgatókat javítunk.


A javítandó eszközök leadása és átvétele kizárólag
személyesen, Budapesti üzletünkben lehetséges,
hétfőtől-csütörtökig 12 és 18 óra között.

Üzletünk Budapesten, a “hírhedt” VIII. kerületben található, a Klinikák és a Corvin-negyed metróállomások (3-as metró) között, a Klinikákhoz esik közelebb. A metró kijárata az Üllői út és Szigony utca sarkán van. Az Üllői úton kell elindulni a Corvin-negyed irányába (jobbra), a metró oldalán. Az üzlet a Bókay János utca és a Leonardo da Vinci utca közötti háztömbben van. Szervizünk egy földszinti üzlet, a kapualjnál kicsit tovább kell jönni. A homlokzatra kihelyezett molinóról lehet minket felismerni. Üzletünkben csak készpénzes fizetés lehetséges.

Hétfő 12:00 – 18:00
Kedd 12:00 – 18:00
Szerda 12:00 – 18:00
Csütörtök 12:00 – 18:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

A Fejhallgató Szervizben elsősorban fejhallgató javítással és fülhallgató javítással foglalkozunk, azon belül is inkább a forrasztási munkákkal, kábel javítással. Hogyha valamiben nem tudunk segíteni, akkor is igyekszünk Önt a megfelelő helyre, a megfelelő szakemberhez irányítani.

Fejhallgató Szerviz Bdapesten