Egy Wesc Banjo Pink fejhallgató érkezett szokványos hibával. A jack dugót kellett kicserélni rajta, mert az eredetiről lecsúszott a borítás, kontakthibás lett.

A dugó hibás eszközöknek örülök, olyan szempontból, hogy könnyű a javításuk, tiszta munkát lehet végezni rajtuk. Először levágtam a régi dugót, majd felhúztam a kábelre a szerelhető dugó törésgátlós fém burkolatát és a műanyag hengert, ami majd a belül lévő forrasztásokat fogja védeni.

A fehér vezetéket a dugó hátrább lévő érintkezőjére forrasztottam, ami középről jön, nem pedig oldalról. Ez a bal oldai hangszóró érintkezője. A pirosat az oldalsó érintkezőhöz forrasztottam, ez a jobb hangszóróhoz csatlakozik. A dupla kábel mindkét részében megtalálhaó réz szálakat (amik a földelést alkotják), összesodortam, és a dugón alul lévő, hosszú fém érintkezőjére forrasztottam. A kábelsaru is ebből az érintkezőből lett kialakítva. A kábelsaru két szélét fogóval ráhajlítottam a kábelre, hogy megtartsa azt. lyenkor oda kell figyelni, hogy a kábelsaru végei ne szúrják át a kábelt, és ne érintkezzenek a piros vagy a fehér vezetékkel sem. A fekete műanyag csövet ráhúztam az érintkezőkre, annyira, hogy a piros műanyag részt is eltakarja, majd folyékony ragasztóval öntöttem ki. Végül összecsavartam a dugót.