A Fejhallgató Szerviz 2014. augusztus 4-én kezdte meg működését. Ebben a szervizben egy hiánypótló szolgáltatást nyújtunk, elsősorban fejhallgatókat és fülhallgatókat javítunk.


A javítandó eszközök leadása és átvétele kizárólag
személyesen, Budapesti üzletünkben lehetséges,
hétfőtől-csütörtökig 9 és 17 óra között.

Üzletünk Budapesten, a “hírhedt” VIII. kerületben található, a Klinikák és a Corvin-negyed metróállomások (3-as metró) között, a Klinikákhoz esik közelebb. A metró kijárata az Üllői út és Szigony utca sarkán van. Az Üllői úton kell elindulni a Corvin-negyed irányába (jobbra), a metró oldalán. Az üzlet a Bókay János utca és a Leonardo da Vinci utca közötti háztömbben van. Szervizünk egy földszinti üzlet, a kapualjnál kicsit tovább kell jönni. A homlokzatra kihelyezett molinóról lehet minket felismerni. A környező utcák fizetősek, a parkolás csak 18 óra után ingyenes. A Leonardo utcában parkolók a parkoló órát általában nem szokták megtalálni, mert le kell sétálni egészen a Tömő utcáig.

Hétfő 9:00 – 17:00
Kedd 9:00 – 17:00
Szerda 9:00 – 17:00
Csütörtök 9:00 – 17:00
Péntek Zárva
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

A Fejhallgató Szervizben elsősorban fejhallgató javítással és fülhallgató javítással foglalkozunk, azon belül is inkább a forrasztási munkákkal, kábel javítással. Hogyha valamiben nem tudunk segíteni, akkor is igyekszünk Önt a megfelelő helyre, a megfelelő szakemberhez irányítani.

Fejhallgató Szerviz Bdapesten

Az Üllői út és Leonardo da Vinci utca sarkán van az Elektrokontha híradástechnikai alkatrészbolt. Akinek kedve van, ennivaló után is nézhet a közelben, amíg a javítás elkészül. Például a szomszédos Coop Mini vegyesboltban finom szendvicseket árulnak, a metrófeljárónál van a Trio pizza, a túloldalon a Tele Pocak kifőzde. A Leonaro és Baross Gábor utca sarkán egy barkácsbolt van, ahol nagyon segítőkészek az eladók.


Így nézett ki a szerviz 2014-ben amikor megnyitottunk.
Fejhallgató Szerviz Bdapesten

Függőágy Budapest belvárosában az Üllői úton – egy kis lazítás két forrasztás között.
Függőágy az Ülklői úton